איך יזהו אותך ב-SaveMe

המספר שלך שמור אצל אנשים שמשתמשים ב-SaveMe? SaveMe מציגה את השם שלך — בזיהוי שיחות ובשמירת אנשי קשר — רק אם אישרת. כאן קובעים איך יראו אותך, בלי התקנה ובלי הרשמה.
אימות קצר של המספר (קוד ב-SMS או הודעה בווטסאפ), כותבים שם — וזהו.
1. המספר שלך